Uw zoekresultaten

Uitleg Over Te Nemen

Wat houdt “Over Te Nemen” in?

Wanneer u naast de verkoop van een onroerend goed tevens het achterliggende handelsfonds wenst te verkopen, kunt u dit plaatsen in de sectie “Over Te Nemen”.

Een voorbeeld: Indien ik een restaurant bezit en wil enkel het pand verkopen, plaats ik dit in de sectie “Te Koop”. Wanneer ik mijn pand wil verkopen, maar ook het handelsfonds achter het restaurant, dan kan ik dit plaatsen in de sectie “Over Te Nemen”.

Vennootschappen kunnen ook op Estatit aangeboden worden onder de sectie “Over Te Nemen” > “Vennootschap”.

Onderdelen Over Te Nemen


Snel Navigeren

Logo Estatit - Hét gratis vastgoedportaal

Bij het aanmaken van een account, als Username graag de volgende samenstelling gebruiken: “VoornaamAchternaam”.

Vergelijk zoekertjes