Uw zoekresultaten

Over ons

Foto Dries

Hi! Mijn naam is Dries Dederen. Ik ben 21 jaar oud en ben afkomstig uit Antwerpen. Momenteel studeer ik Econometrics and Operations Research aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ben enorm geïnteresseerd in alles wat met vastgoed te maken heeft, de evolutie en trends en ben verwonderd waarom er geen site is waar je gratis een onbeperkt aantal vastgoedadvertenties op kunt plaatsen. Daarom ben ik met Estatit begonnen, een portaalsite voor alle vastgoedadverteerders. Eentje waar iedereen welkom is; zowel bestaande vastgoedwebsites als particulieren, makelaars, notarissen etc.!

Het doel

Wat we van Estatit willen maken?

  • Onbeperkt gratis zoekertjes uploaden voor particulieren en vastgoedprofessionelen.
    • Dit zal nooit veranderen.
  • Efficiënt, gebruiksvriendelijk en presentabel vastgoedportaal
    • Geen chaos van verschillende soorten advertenties
  • Vastgoedcommunity
    • Alles wat te maken heeft met vastgoed moet terug te vinden zijn op Estatit
  • Een bedrijf dat zich inzet voor het klimaat

U staat bij ons centraal! Het is voor ons een prioriteit dat u tijdens het gebruik van Estatit een aangename ervaring heeft.

Spread the word!

Wij zouden het enorm appreciëren als u Estatit deelt met zo veel mogelijk mensen! Dit zorgt er niet alleen voor dat er meer aanbod op het platform komt, maar ook dat wij nog meer gemotiveerd worden om Estatit uit te werken tot een veelbelovend vastgoedportaal waar niet alleen vastgoed op te vinden is wat Te Huur staat, Te Koop staat of Over Te Nemen is, maar waarop ook vele andere zaken omtrent vastgoed op te vinden is.

Kortom, Estatit delen wordt enorm gewaardeerd! 🚀


Snel Navigeren

Logo Estatit - Hét gratis vastgoedportaal

Bij het aanmaken van een account, als Username graag de volgende samenstelling gebruiken: “VoornaamAchternaam”.

Vergelijk zoekertjes